Open Bh Moa

€336,00
Op voorraad
De Open Moa Bh is de perfecte stijl om te verleiden. Met exclusief voor Bordelle geborduurde tule, kwart cups en verstelbare luxe band wordt deze stijl is afgewerkt met een hoog kraag.
Levertijd: 1-3 dagen

De Open Moa Bh is de perfecte stijl voor het vleien van je vorm. Met exclusief voor Bordelle geborduurde tule, kwart cups en verstelbare luxe band wordt deze stijl is afgewerkt met een hoog kraag. Maak de look compleet met onze nipplets.

Details:

  • Aangepaste Zwitserse geborduurde tule, ontworpen in samenwerking met NY-illustrator Etta Shon
  • Signature satijnen elastische band in nieuwe marine
  • Bedraad voor ondersteuning
  • Volledig aanpasbare band
  • 24 karaats vergulde zwanen haaksluitingen
  • 24-karaats vergulde componenten

Zorg en samenstelling:

  • Elastisch: 89% polyamide, 11% elastaan.
  • Geborduurde tule: 73% polyamide, 27% elastaan.

Fijne handwas.

MAATTABEL

S = Fr 90B – 85C – 80D
M= Fr 90C – 85D
L= Fr 95C – 90D

PASVORM

De kenmerken van Bordelle zijn de veelvoudige verstelbare riemen. Het is een uniek ontwerp en heeft een grote functionaliteit. De riemen zijn aanzienlijk aanpasbaar zodat jij je op je best kunt voelen in je Bordelle-lingerie. Bovendien is elk lingeriestuk afgewerkt met 24 karaat vergulde hardware. 

De mogelijkheid om de Bh aan te passen stelt je in staat je Bh te personaliseren met de juiste pasvorm. Dat betekent dat de Bordelle Bh’s op verschillende rug-maten passen.

ZORG INSTRUCTIES

Bordelle-producten worden allemaal met de hand vervaardigd in het atelier te Londen of bij toonaangevende lingerieproducenten in Europa.

De collecties worden gemaakt met de elastische banden van Bordelle en gecombineerd met een reeks van de beste couture veters, Swarovski-kristallen, vergulde accessoires en zijdesatijn. 

Er moet speciale zorg worden besteed bij het wassen van zijde stukken. Deze moeten met de hand apart worden gewassen in koud water met een mild reinigingsmiddel of zeepvlokken. Besteed speciale aandacht aan ringen en nagels omdat deze stoffen zeer delicaat zijn. Na herhaald reinigen kunnen zijden satijnstoffen een licht verlies van glans ervaren. Dit is kenmerkend voor de natuurlijke stof. Machinaal gewassen kledingstukken kunnen worden beschadigd of verkleurd. We accepteren geen retouren, ruilen of restituties voor machinaal gewassen goederen.

Gordels die volledig uit zijdeachtige elastische banden zijn gemaakt, kunnen na het wassen met de hand gerimpeld lijken, maar dit heeft geen invloed op het uiterlijk van de kledingstukken tijdens het dragen. 


Cups gemaakt van elastische lambrisering kunnen worden gestoomd terug in vorm als gerimpeld na het handwassen. Volg zorgvuldig de onderhoudsinstructies voor items met delicate veters, tule en Swarovski-kristalbijlagen. Voor dergelijke artikelen is een gespecialiseerde stomerij vereist. Handwaskleding moet vlak worden gedroogd, niet wringen, drogen en opbergen, weg van direct zonlicht of warmte.