Door vrouwen, voor vrouwen en nooit zonder reactie,… het is Bordelle!

Bordelle is een uniek, niche concept in dameslingerie.  Te herkennen aan hun 24-karaats verhulde hardware en hun elastische satijnen banden gecombineerd met iconische stoffen.

De Luxe S&M-sensualiteit voor het vrouwelijke lichaam, is verstelbaar tot een perfecte fitting en groots comfort voor alle vrouwelijke vormen. Mogelijk gemaakt door verfijnde ogen van enkel vrouwen… Als geboren feministe kan ik dit soort merken alleen maar lief hebben.

Haute Unique startte met de Renee Pastel collectie. Die was na 3 weken bijna volledig uitverkocht. De bondage-esthetiek slaat kennelijk aan bij het Belgische publiek. Nieuwe collecties worden elk seizoen ontwikkeld en geactualiseerd.

Het Moa assortiment is het nieuwste paradepaardje van Bordelle en tevens van Haute Unique, want wij zijn de enige verkoper binnen Belgische markt. Het borduurwerk Van Moa lijkt op het eerste zicht als abstracte vloeiende vormen. Maar bij het scherper benaderen ontdek je een zee van ineengestrengelde ingewikkelde silhouetten. Het borduurwerk is exclusief voor Bordelle ontworpen en brengt een ode aan de Weense kunstenaar Egon Schiele. Het verklaart ook de campagne die genomen werd in een schildersatelier.

Bordelle is geen lingerie. Het is kunst, sensualiteit en dominantie. Altijd trouw aan hun oorspronkelijke boodschap: memorabel, provocerend en nooit zonder reactie.

 

 I love it
Xoxo Julie

Verkrijgbaar in de winkel en webshop. 

Julie
Be the first to comment...
Leave a comment